Over Samtal

Mijn naam is Marijn van Assen en ik ben, als docente Nederlandse gebarentaal, het gezicht achter Samtal Coaching en Gebarentaal.
Met Samtal wil ik de wereld van doven, slechthorenden en horenden verbinden door gebarentaal voor iedereen bereikbaar te maken.
Het beste in iemand naar boven halen, is voor mij iedere keer weer een uitdaging waarin ik al mijn kennis en ervaring kwijt kan. Ik kijk naar wat iemand nodig heeft en begeleid diegene daarin. Samen kijken naar wat we willen bereiken, maar vooral naar wat al goed gaat.

Ik heb een zeer persoonlijke en praktische manier van werken, waarbij ik merk dat het gewenste resultaat vrijwel altijd binnen handbereik is. Vaak heeft men alleen een zetje in de goede richting nodig om het vervolgens verder zelf te kunnen. Het is iedere keer weer geweldig om te zien hoe iemand zijn eigen talenten ontdekt en deze in de vingers krijgt.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken, werk ik samen met de GGMD voor Doven en Slechthorenden.

Coaching

15102014

Ik bied coaching en begeleiding aan dove en slechthorende kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Hoewel de focus ligt op de coaching van dove en slechthorende kinderen, zijn niet alleen deze kinderen welkom; Het gebruik van gebaren kan ook zeer effectief zijn bij de coaching van kinderen met taalontwikkelingsstoornissen (TOS), ADHD, autisme of een verstandelijke beperking.
Uiteraard zijn ouders, broertjes, zusjes en anderen uit de omgeving van deze kinderen hartelijk welkom om hun vragen te stellen.

Gebarentaal

marijn

Binnen Samtal heb ik een zeer gevarieerd aanbod workshops en cursussen voor iedereen die geïnteresseerd is in gebaren(taal), gericht op verschillende leeftijden en niveaus. Jong, oud, professional of gewoon geïnteresseerd, iedereen is meer dan welkom.

Tijdens de lessen Nederlandse gebarentaal bied ik cursisten extra oefening of juist extra uitdaging wanneer zij dit nodig hebben.
Ik werk veel met de basiscursussen gebarentaal van het Gebarencentrum, maar werk ook graag op maat voor particulieren, bibliotheken, bedrijven en stichtingen.

Lees verder