Maak kennis met onze stagiaires

Martine Schoonderbeek.
Mijn naam is Martine Schoonderbeek, ik ben vierdejaars student aan de opleiding tot docent Nederlandse gebarentaal, Hogeschool Utrecht. Van februari tot juni  ben ik terug bij Samtal Coaching en Gebarentaal om mijn afstudeerstage te lopen.

Tijdens mijn stage zal ik op de woensdagmiddagen de cursus ‘NmG in het onderwijs’ verzorgen bij SBO de Sleutel in Vroomshoop. Daarnaast zal ik samen met Marijn de beginnerscursus Nederlandse gebarentaal geven. Mijn doel is om de laatste stappen te zetten op weg naar een mooie carrière als docente Nederlandse gebarentaal. Samen met jullie wil ik die uitdaging aangaan. Ik heb er weer zin in en hoop jullie ook, tot dan!

 

Mirjam Bergboer.
Mijn naam is Mirjam Bergboer en ik ben 22 jaar oud. Ik ben derdejaarsstudent aan de opleiding tot docent Nederlandse gebarentaal, Hogeschool Utrecht. Van februari tot en met juni ben ik bij Samtal Coaching en Gebarentaal om mijn eerste stage te lopen.

Op maandagavond ben ik aanwezig bij de cursus NGT2 en op donderdagmiddag help ik Marijn op kantoor. Bij de cursus zal ik vooral observeren en op een gegeven moment delen van de les gaan overnemen van Marijn. Ik hoop op een leerzame tijd waarin ik mij mag ontwikkelen en waarin we van elkaar mogen leren.