Prijzen en vergoedingen coaching

 

Coachingsonderdeel  Prijs
  • Kennismakingsgesprek of informatieaanvraag via e-mail of telefoon
Kosteloos (max. 30 min)
  • Intakegesprek / oriëntatiegesprek
€ 45,-
(1 uur)
  • Coachingstraject
    Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een coachingsvoorstel op maat.
    Bij de prijs zit alles inbegrepen: Oriëntatiegesprek, coachingssessies, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies/tips en eventuele bezoeken aan school.
Vanaf € 250,-
  • Telefonisch consult
    Woont u ver weg en heeft u een hulpvraag? Dan kunt u gebruik maken van een telefonisch consult. Zet uw vragen/verhaal op de mail, dan bereid ik het voor en bel u zo spoedig mogelijk terug.
€75,-
(max. 1 uur)

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voorbereidingstijd, uitwerking en gebruik van materialen.
Eventueel kunnen wij ook op locatie komen, binnen Apeldoorn worden hiervoor geen reiskosten in rekening gebracht.

Annulering van afspraken:
Indien afspraken uiterlijk 24 uur van tevoren worden verzet of afgezegd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij het verzetten of afzeggen van afspraken minder dan 24 uur van tevoren wordt er een bedrag van € 40,- in rekening gebracht.

Vergoedingen:
In de meeste gevallen worden de kosten voor kindercoaching niet vergoed. Om hier zeker van te zijn, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Vergoeding vanuit het Persoonsgebonden budget is vaak wel mogelijk. Een andere mogelijkheid is het opgeven van de kosten bij de jaarlijkse belastingaangifte.

Heeft u op dit moment minder financiële draagkracht, betekent dit niet gelijk dat u niet bij ons terecht kunt. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.